Webdesign

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites met oog voor details. Webdesign de grafische vormgeving voor het internet. Van website ontwerp tot o.a. nieuwsbrieven en digitale marketing afbeeldingen.

U wilt een compleet nieuwe website laten bouwen? Of uw huidige website vernieuwen en optimaliseren? Uw website up-to-date brengen en houden? U zoekt een webmaster?

Arlo Zwijnenburg is een webdesigner met liefde en passie voor het vak. Creatief, meedenkend en meer dan 24+ jaar ervaring op het gebied van webdesign en e-commerce!

Samen een betere website creëren

Samen een betere website creëren

Website ontwerp en optimalisatie

Hier kunt u globale informatie over webdesign, website ontwerp en ontwikkeling door Arloz bekijken. Wilt u graag meer informatie, uw website wensen kort toelichten of een persoonlijke uitleg m.b.t. webdesign door Arloz neem dan gerust contact op met Arlo Zwijnenburg.


Webdesign door Arloz

Als u voor webdesign door Arloz kiest dan kiest u voor creatief, doeltreffend en origineel webdesign. Een website helemaal afgestemd op uw wensen, uw doelen en uw huisstijl (corporate identity).

Met 22+ jaar ervaring in webdesign, e-commerce en vindbaarheid ontwikkelt Arloz websites voor een goede gebruiksvriendelijkheid (website usability) en geoptimaliseerd voor een goede weergave in de zoekresultaten (SEO*) van zoekmachines. Geen SEO trucjes maar echte SEO expertise door kennis en ervaring.

Als webdesigner zeg ik altijd: Uw succes is mijn prioriteit!

* SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ wat vrij vertaald ‘zoekmachineoptimalisatie‘ betekent. Voor meer informatie over SEO bekijk dan de pagina ‘vindbaarheid‘ op deze website.


Webdesign voorbeelden

Hier ziet u webdesign voorbeelden van websites ontworpen en ontwikkeld door Arloz.

Meer voorbeelden? Bekijk de ‘portfolio‘ pagina in deze website.

Portfolio webdesign: Website voorbeeld www.voedselbankoosttwente.nl webdesign door Arloz. Portfolio webdesign: Website voorbeeld www.la-bastide.nl webdesign door Arloz.
Portfolio webdesign: Website voorbeeld www.lottholidayhomes.com webdesign door Arloz. Portfolio e-commerce: Shopify webshop voorbeeld www.newdayfashion.nl e-commerce webdesign door Arloz.
Portfolio webdesign: Website voorbeeld www.culicloud.be webdesign door Arloz. Portfolio e-commerce: Webshop voorbeeld www.hubcapadvertising.com e-commerce webdesign door Arloz.

Werkwijze webdesign stappenplan

Hier ziet u een globaal overzicht en een beknopte uitleg van de stappen die er nodig zijn om een nieuwe website te ontwikkelen. Tijdens het webdesign proces begeleidt Arloz u stap voor stap verder d.m.v. tips, uitleg en advies.

U geeft uw wensen qua uitstraling (look & feel), het doel van de website en de gewenste technische functionaliteiten aan die in de website nodig zijn.

In samenwerking ontwikkelen we een website blauwdruk (sitemap) van de gewenste webpagina’s en de navigatiestructuur inclusief een overzicht van pagina doelen en/of de technische functionaliteiten van de webpagina’s.

Zodat we a.d.h.v. de blauwdruk (sitemap) een goed overzicht hebben van de indeling en functies van de nieuw te bouwen website.

Als de website blauwdruk (sitemap) bekend is, kan ik goed inschatten wat de kosten en werkzaamheden zijn voor het ontwerp en ontwikkelen van de gewenste website en ontvangt u een prijsindicatie.

Als u op de prijsindicatie een akkoord geeft dan start de ontwerp- en ontwikkelingsfase waarin wij samen een nieuwe website creëren.

U gaat aan de hand van de website blauwdruk (sitemap) waar wij alle webpagina doelen en functionaliteiten hebben voorgedefinieerd aan de slag met het verzamelen van alle content. Denk bij content aan de website teksten, fotografie, formuliervelden, productinformatie etc.

Mocht u er niet helemaal uitkomen qua content verzameling en/of het schrijven van websiteteksten (webteksten) dan begeleiden wij u graag verder met tips en advies. Of zetten de puntjes op de i nadat u de eerste content heeft aangeleverd.

In de ontwerpfase wordt er een demo bètaversie van de website gebouwd. Aan de hand van de website blauwdruk (sitemap) uw aangegeven wensen en aangeleverde content worden de standaard onderdelen van de website ontworpen.

Deze ‘website demo bètaversie’ wordt daarna aan u gepresenteerd zodat u kan zien hoe de website eruit kan komen te zien.

Als er website onderdelen zijn die toelichting, of extra content of content verbetering nodig hebben dan worden die opmerkingen in de bètaversie geplaatst, zo ziet u direct waar en vaak ook welke content er nog moet worden aangeleverd.

Website demo bètaversie

Dit zijn globaal de website onderdelen die Arloz ontwerpt voor een presentatie van hoe de website eruit kan komen te zien.

Website onderdeel Omschrijving
Look & Feel Algemene uitstraling. Kleurgebruik. Lettertype gebruik. Tekst weergave. Buttons. Randen. Lijnen. Lijsten. Achtergronden. Weergave foto’s en afbeeldingen. Effecten.
Header (bovenkant) Hoofdnavigatie. Logo. Slogan. Zoekbalk.
Footer (onderkant) Footer navigatie. Copyright. Sociale media. Zoekbalk. Nieuwsbrief.
Homepage (midden 1ste pagina) Cover en/of slider. Introductie. Webteksten. Informatie blokken voor meest belangrijk webpagina’s. Marketing blokken.
Lijsten (zijkant) Lijsten en blokken. Informatief. Nieuwsbrief. Buttons.
Webpagina type 1 (midden) Layout 1. Tekstpagina indeling. Fotografie. Afbeeldingen. Informatie blokken. Marketing blokken. Buttons.
Webpagina type 2 (midden) Layout 2. Tekstpagina indeling. Fotografie. Afbeeldingen. Informatie blokken. Marketing blokken. Buttons.
Formulieren Naamgeving en volgorde formulier velden. Formulier teksten. Formulier e-mails (inkomende, uitgaande). Buttons.

Na het online zetten van de website demo bètaversie bespreken we de website onderdelen. Nu kunt u feedback geven op de getoonde website onderdelen en webpagina’s.

Verder geeft Arloz extra uitleg over de toemomstige website en suggesties over eventuele extra content of optimalisatie van de aangeleverde content.

A.d.h.v. deze feedback en suggesties worden de diverse website onderdelen gefintuned zodat we voordat het echte website bouw begint alle onderdelen, wensen van de website helder en bekend zijn.

Als u een akkoord geeft op de presentatie van de website bètaversie uit de ontwerpfase. En alle gewenste content is aangeleverd dan begint Arloz met de ontwikkelingsfase (webontwikkeling) van de website.

Het bouwen van de website begint nu.

Tijdens de ontwikkelingsfase van de website ook wel webdevelopment, webontwikkeling genoemd kunt u meekijken in een ontwikkelomgeving.

Tijdens het bouwen van de website worden er naast de plaatsting van aangeleverde content ook tips en suggesties geplaats op de webpagina’s. Zodat u direct kunt zien wat er evnetueel nog beter kan!

Door constant de content te blijven finetunen kunnen we in alle fases van het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website verbeteringen doorvoeren voor een optimaal resultaat.

Samen een betere website creëren!

Eén heel belangrijk onderdeel van een website is het testen. En naast testen of alles helemaal klopt is het erg belangrijk om ook de ‘flow’ van de website te testen. Kijk en ervaar hoe u (dus vaak ook een gebruiker) door de website klikt.

Werken de website functionaliteiten goed? Kunnen de functionaliteiten, beter, sneller, makelijker?

Test tip: Laat iemand (van het bedrijf, of een goede kennis) die niks met het website ontwikkelingsproces te maken heeft gehad en de website voor de eerste keer ziet door de website klikken.

Na grondig testen en als de laaste aanpassingen en finetuning van de website zijn doorgevoerd wordt het tijd om de website ‘live te zetten’.

Als de website helemaal naar wens is vindt de oplevering van de website plaats d.m.v. het online zetten van de website.

Uw nieuwe website is nu voor iedereen te zien!


Wat kost een website laten maken?

De kosten om een website te laten maken variëren bij Arloz globaal tussen de €750,- en €3500,-. Voor een e-commerce website (webshop) variëren de prijzen van €1250,- tot €7500,-.

De kosten van een website hangen o.a. af van het aantal webpagina’s, de gewenste technische functionaliteiten, de programmeertaal en het gekozen ontwikkelingsplatform en/of de CMS, e-commerce software van de website. Bekijk ook de wesbite prijslijst.

Zie de kosten/prijs van een website als een autoprijzen. Auto’s lijken in de basis allemaal het zelfde, maar zijn qua detail en techniek erg verschillend. Wat kost een auto? Wat kost een website?

Arloz werkt graag op basis van één vaste prijs (fixed price) voor een website i.p.v. op basis van uurloon en nacalculatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent qua webdesign kosten en de website prijs en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bekijk ook de webdesign kosten en website prijslijst.

De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.


Uurtje factuurtje of één vaste prijs voor een website?

Ik werk vaak op basis van één vaste prijs (fixed price) voor website ontwerp en ontwikkeling. Aan de hand van een samen opgestelde blauwdruk (sitemap) van de gewenste webpagina’s en een overzicht van technische functionaliteiten en overige wensen die u in de website wilt terugzien. Kan ik een zeer duidelijk beeld krijgen van hoe de website er uit kan komen te zien qua uitstraling, indeling, navigatiestructuur, techniek en het aantal webpagina’s.

Zodra de blauwdruk (sitemap) helemaal duidelijk en naar wens is kan ik een offerte prijs geven voor het webdesign van de nieuwe website.

Op deze manier weten we allebei, u de opdrachtgever en ik de webdesigner direct waar we aan toe zijn qua webdesign kosten en de website prijs en voorkomen we verrassingen in het ontwikkelingsproces van de website.

U kunt ook uw budget voor een nieuwe website opgeven en ik kan dan kijken wat er qua webdesign en technische mogelijkheden in uw website budget past.

Voor een indicatie van webdesign, de kosten voor ontwikkeling van een website bekijk dan de ‘Webdesign kosten en website prijzen’ prijslijst.


Webdesign kosten en website prijzen

Website Prijzen
Kleine website prijs Van €750,- tot €1250,-
Middelgrote website prijs Van €1250,- tot €1750,-
Grote website prijs Van €1750,- tot €3500,-
Webshop (e-commerce) Prijzen
Webshop prijs Van €1250,- tot €7500,-

Bekijk ook de ‘e-commerce kosten en webshop prijzen‘ op onze e-commerce pagina.

De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW. De prijzen zijn exclusief webhosting en een domeinnaam. Bij het gebruik van een e-commerce platform zoals o.a. (Shopify, Lightspeed, Mijnwebwinkel, WooCommerce) zijn er extra maandelijkse plugin en/of betaalkoppeling en/of abonnementskosten van het betreffende e-commerce platform.


Wat kost website onderhoud bij Arloz?

Website onderhoud kan op oproepbasis met een vast uurtarief à €72,50- of a.d.h.v. een website onderhoudscontract met een sterk gereduceerd uurtarief à €65,- vanaf 12 uur per jaar of een uurtarief à €55,- vanaf 24 uur per jaar of een uurtarief à €45,- vanaf 48 uur per jaar.

Website onderhoud o.a. op het gebied van technische updates, doorontwikkeling, marketing, grafische vormgeving en website optimalisatie.

Website onderhoud kosten

Website onderhoud Kosten (uurtarief)
Oproepbasis (geen onderhoudscontract) €72,50 per uur
Onderhoudscontract van 12 uur €65,- per uur
Onderhoudscontract van 24 uur €55,- per uur
Onderhoudscontract van 48 uur €45,- per uur

De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.


Website optimalisatie

Website optimalisatie is simpel gezegd het beter maken van de huidige website. De website verbeteringen kunnen op allerlei niveaus worden doorgevoerd. Aan de hand van uw huidige website kan ik na een grondige inspectie van de website vaak snel zien waar de verbeterpunten liggen.

Arloz doet een inspectie van wat de website gebruiker ziet en hoe een gebruiker door de website klikt (usability). Of de website doelen behaald worden (conversie). Of de website goed gevonden kan worden op relevante zoektermen (vindbaarheid). En hoe de weergave van de website is in de zoekmachines (SEO expertise).

Arloz bekijkt en test de website van gebruikersniveau, zoekmachine interpretatie tot in de regels van de programmeercode van de site.

Website optimalisatie resultaten meten door samen vooraf de wensen en doelen te definiëren. Zodat de optimalisatie resultaten ook daadwerkelijk goed gemeten en gezien kunnen worden a.d.h.v. de opgestelde wensen en doelen. U krijgt tevens ook een goed inzicht welke voordelen, resultaten de optimalisatie heeft opgeleverd. Zodat de website optimalisatie niet het eenmalig finetunen van de website was, maar een vast onderdeel wordt van uw internetstrategie kan worden!

Arloz biedt website optimalisatie aan op basis van een optimalisatiecontract voor een x-aantal uren.

Lees ook ‘Website zoekmachine optimalisatie‘ op de ‘Vindbaarheid‘ pagina voor meer informatie over verschillende optimalisatie vormen.

* SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ wat vrij vertaald ‘zoekmachineoptimalisatie’ betekent. Voor meer informatie over SEO bekijk dan de pagina ‘vindbaarheid‘ op deze website.

Lees tip: Hoe u uw positie in lokale zoekresultaten op Google kunt verbeteren (Website: support.google.com – Google-bedrijfsprofiel Help)


Wat kost website optimalisatie bij Arloz?

De kosten voor website optimalisatie door Arloz variëren tussen de €45,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om eenmalig de website optimalisatie uit te laten voeren, of voor periodieke website optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis.

Website optimalisatie kosten

Website optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €65,- per uur
24 uur €55,-per uur
48 uur of meer €45,-per uur

De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.


Webhosting, e-mail en domeinnaam?

Voor webhosting van uw website, e-mail adressen en het aanvragen van een domeinnaam kunt u terecht bij gespecialiseerde webhosting bedrijven. Arloz maakt na alle tevredenheid al jaren gebruik van de webhosting diensten van het Flexwebhosting en adviseert u graag welke hostingpakket bij u past.


Veelgestelde vragen (FAQ)

De veelgestelde vragen van deze pagina. Heeft u een andere vraag? Bel, e-mail of vul het contactformulier in.

Nee, webdesign is niet het enkel bouwen van websites.

Webdesign werkzaamheden kunt u globaal onderverdelen in grafische, technische, textuele, conceptuele creatieve, optimaliserende en beheer-, management werkzaamheden.

Webdesign werkzaamheden

Grafische werkzaamheden

Bij webdesign moet u denken aan alle grafische werkzaamheden voor het internet, webdesign is web ontwerp!

Van de vormgeving van websites, apps, logo en icoon ontwerp, tot het vormgeven van banners (advertenties, ads), nieuwsbrieven en sociale media reclame uitingen.

Technische werkzaamheden
Alle technische werkzaaheden die komen kijken bij het ontwikkelen, onderhouden en koppelen van websites, apps, sociale media kanalen, affiliate marketing, e-commerce platformen, productfeeds en advertenties (Ads).
Textuele werkzaamheden
Tekstschrijven. Zoals o.a. het schrijven van webteksten voor webpagina's, ads en banneradvertenties, nieuwsbrieven en de sociale media kanalen. En natuurlijk seo-teksten voor een betere vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie.
Conceptuele creatieve werkzaamheden
Brainstormen. Het bedenken van reclame en advertentie utingen en e-commerce gerelateerde acties. Het ontwerpen en ontwikkelen van dynmaschie geanimeerde advertenties de ads & banners!
Optimalisatie werkzaamheden
Het technische en inhoudlijk optimaliseren van de webpagina's voor een betere usability, conversie en weergave in zoekmachines. Daarnaast is er zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor betere (hogere) posities in zoekmachines.
Beheer, management werkzaamheden
Het beheren van gerelateerde online diensten en producten. Zoals o.a. de diensten van Google tot sociale media pagina's, affiliate- en advertentienetwerken en shoppingplatformen.

De webdesign kosten om een website te laten maken variëren bij Arloz globaal tussen de €750,- en €3500,-. Voor een e-commerce website (webshop) variëren de prijzen van €1250,- tot €7500,-.

Webdesign kosten en website prijzen

Website Prijzen
Kleine website Van €750,- tot €1250,-
Middelgrote website Van €1250,- tot €1750,-
Grote website Van €1750,- tot €3500,-
Webshop (e-commerce) Prijzen
Webshop Van €1250,- tot €7500,-
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Website onderhoud kan op oproepbasis met een vast uurtarief à €72,50- of a.d.h.v. een website onderhoudscontract met een sterk gereduceerd uurtarief à €65,- vanaf 12 uur per jaar of een uurtarief à €55,- vanaf 24 uur per jaar of een uurtarief à €45,- vanaf 48 uur per jaar.

Website onderhoud prijzen en kosten

Website onderhoud Kosten (uurtarief)
Oproepbasis (geen onderhoudscontract) €72,50 per uur
Onderhoudscontract van 12 uur €65,- per uur
Onderhoudscontract van 24 uur €55,- per uur
Onderhoudscontract van 48 uur €45,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Bij Arloz hebben wij een aantal soorten van website optimalisatie onderverdeeld. Het optimaliseren van webpagina's op basis van usability, conversie, vindbaarheid en pagina weergave in de zoekmachine.

Optimalisatie voor een betere usability
Optimalisatie voor een betere conversie
Optimalisatie voor een betere vindbaarheid in zoekmachines
Optimalisatie voor een betere pagina weergave in zoekmachines

De kosten voor website optimalisatie door Arloz variëren tussen de €45,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om eenmalig de website optimalisatie uit te laten voeren, of voor periodieke website optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis.

Website optimalisatie prijzen en kosten

Website optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €65,- per uur
24 uur €55,- per uur
48 uur of meer €45,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

U wilt een nieuwe website?

U wilt een nieuwe website? Of uw huidige website vernieuwen en optimaliseren? Uw website up-to-date brengen en houden? U zoekt een webmaster voor webdesign, onderhoud of doorontwikkeling van uw huidige website?

De eerste stap is natuurlijk contact leggen voor kennismaking, overleg en oriëntatie m.b.t. de mogelijkheden, doelen en wensen voor een nieuwe website. Ik sta u graag te woord voor uitleg en toelichting.

U wilt een nieuwe website? Contact is snel gemaakt!


Webdesign. Website ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie. Arloz.com
Webdesign. Website ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie. Arloz.com

Webdesign

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites met oog voor details. Webdesign de grafische vormgeving voor het internet. Van website ontwerp tot o.a. nieuwsbrieven en digitale marketing afbeeldingen.

E-commerce

Het ontwerpen, optimaliseren en het inrichten van e-commerce platforms. Van webshop tot homepage afbeeldingen, product data verrijking en zoekmachine optimalisatie.

Ads & Banners

Ontwerp en ontwikkeling van advertenties (Ads) en banners voor o.a. Google, sociale media, affiliate- en internetmarketing netwerken. Van gifjes tot interactieve html5-advertenties.

Vindbaarheid

Het verbeteren (optimaliseren) van webpagina’s, e-commerce websites en product data voor een betere weergave en betere posities van zoekresultaten in zoekmachines.

Portfolio

Een showcase met voorbeelden van webdesign, e-commerce en advertenties (Ads), grafische vormgeving, logo's, huisstijl (corporate identity) ontworpen en ontwikkelt door Arloz.

Contact

Contact is snel gemaakt. Bel, mail of vul het contactformulier in.

Mijn sterkste punten zijn...

Creatief + Doeltreffend + Out of the box

Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.
Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.

Webdesign

E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.
E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.

E-commerce

Ads & banners. Html5 advertenties en affiliate banners.
Ads & banners. Html5 advertenties en affiliate banners.

Ads & Banners

Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.
Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.

Vindbaarheid

Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.
Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.

Portfolio

Contact. Webdesign e-commerce ads & banners. Arloz.com
Contact. Webdesign e-commerce ads & banners.

Contact