Vindbaarheid

Het verbeteren (optimaliseren) van webpagina’s, e-commerce websites en product data voor een betere weergave en betere posities van zoekresultaten in zoekmachines.

 1. Een website of e-commerce shop heeft voor alle webpagina’s een broncode
 2. Een zoekmachine leest en interpreteert de broncode van webpagina’s
 3. Een zoekmachine laat zoekresultaten zien a.d.h.v. de broncode van webpagina’s
 4. Door de broncode van webpagina’s te optimaliseren krijgt een website betere zoekmachine resultaten

De gouden regel is:Een zoekmachine wil data ontvangen, uw website geeft data

Arlo Zwijnenburg is een webdesigner met liefde en passie voor het vak. Creatief, meedenkend en meer dan 24+ jaar ervaring op het gebied van vindbaarheid, webdesign en e-commerce!

Zoekmachine optimalisatie hogere en betere postities!

Zoekmachine optimalisatie hogere en betere postities!

Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren

Iedereen die zijn geld online verdient wil wel beter gevonden worden! De vindbaarheid en de optimalisatie van de weergave van uw website of webshop in de zoekresultaten gaat tegenwoordig verder dan meta-tags en originele content.

Arloz bouwt al websites van voor Google.nl bestond en heeft dankzij het meemaken van het begin van Google.com heel veel inzicht, ervaring en expertise in hoe zoekmachines websites interpreteren en welke code van webshops en e-commerce websites de zoekmachines gebruiken voor de weergave van de zoekresultaten.

Wilt u graag meer informatie, uw website wensen kort toelichten of een persoonlijke uitleg m.b.t. de vindbaarheid, zoekresultaten en zoekmachine optimalisatie (SEO) door Arloz neem dan gerust contact op met Arlo Zwijnenburg.


Zoekmachine optimalisatie door Arloz

Als u voor zoekmachine optimalisatie door Arloz kiest dan kiest u voor doeltreffend en effectieve zoekmachine optimalisatie (SEO*). Met 24+ jaar ervaring in webdesign, e-commerce en vindbaarheid kan Arloz snel de verbeterpunten in uw (e-commerce) websites zien.

Eén duik in de programmeercode (broncode) van de webpagina’s geven mij, Arlo Zwijnenburg een goed inzicht wat er allemaal geoptimaliseerd kan worden voor een betere posities en weergave in de zoekresultaten van zoekmachines.

Geen SEO trucjes maar echte SEO expertise door kennis en ervaring.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Een website of e-commerce shop heeft voor alle webpagina’s een broncode.
Een zoekmachine leest en interpreteert de broncode van webpagina’s.
Een zoekmachine laat zoekresultaten zien a.d.h.v. de broncode van webpagina’s.
Door de broncode van webpagina’s te optimaliseren krijgt een website betere zoekmachine resultaten

* SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ wat vrij vertaald ‘zoekmachineoptimalisatie‘ betekent.


Werkwijze webdesign stappenplan

Hier ziet u een globaal overzicht en een beknopte uitleg van de stappen die er nodig zijn om de vindbaarheid te verbetren. Tijdens het zoekmachine optimalisatie (SEO) begeleidt Arloz u stap voor stap verder d.m.v. tips, uitleg en advies.

U geeft uw wensen en doelen voor het verbeteren van de vindbaarheid aan. Lees ook website en/of webshop zoekmachine optimalisatie op deze pagina.

Website zoekmachine optimalisatie
Optimalisatie voor een betere vindbaarheid
Optimalisatie voor een betere weergave in zoekmachines
Webshop zoekmachine optimalisatie
Optimalisatie voor een betere vindbaarheid
Optimalisatie voor een betere pagina weergave in zoekmachines
Optimalisatie voor een betere productpagina weergaves in zoekmachines
Optimalisatie voor productdate, affiliate en shopping feeds

Als uw wensen en doelen duidelijk zijn geeft Arloz een urenindicatie. Bij een akkoord op het aantal uren ontvangt u een SEO contract ter ondertekening.

Arloz start het zoekmachine optimalisatie (SEO) proces.

U gaat (in samenwerking en/of overleg met Arloz) aan de slag met het verzamelen van alle content* en informatie die nodig zijn om de zoekmachine optimalisatie uit te voeren.

Terwijl u de content verzameld maakt Arloz een compleet overzicht met verbeterpunten.

Indien u uw site door derden heeft laten ontwikkelen geeft u die derden de opdracht om volledig met Arloz mee te werken.

Qua tekst content verzameling kunt er ook voor kiezen om a.d.h.v. van de adviezen van Arloz teksten te laten schrijven door professionele copywriters, of Arloz de SEO website teksten laten schrijven.

* content = (Zoekworden, zoektermen, website teksten, etc.)

Aan de hand van de gevonden optimalisatie mogelijkheden ontvangt u een overzicht met verbeterpunten om de vindbaarheid te verbeteren. U kunt deze verbeterpunten door Arloz en/of door uw eigen website (webshop) ontwikkelaars laten uitvoeren.

Voor uitvoerende taken rekent Arloz de tarieven uit het SEO contract. Deze SEO tarieven variëren tussen de €40,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. Bekijk ook de zoekmachine optimalisatie prijslijst

Aan de hand van een de doorgevoerde verbeterpunten geeft Arloz een overzicht van de zoekmachine optimalisatie (SEO) resultaten.

Verder worden de statistieken uit het verleden vergeleken met de huidige statistieken.

Aan de hand van de eerste resultaten kunnen we de eventuele vervolgstappen in het optimalisatie proces doornemen. Zodat de zoekmachine optimalisatie niet het eenmalig finetunen en optimaliseren van de site was, maar een vast onderdeel wordt van uw internetstrategie kan worden!


Website zoekmachine optimalisatie

Voor betere zoekmachine resultaten is er de website zoekmachine optimalisatie (SEO). Simpel gezegd het beter maken van de huidige posities en weergave in zoekmachines Aan de hand van uw huidige website kan ik na een grondige inspectie van de website vaak snel zien waar de verbeterpunten liggen.

 • Website zoekmachine optimalisatie voor een betere vindbaarheid
 • Website zoekmachine optimalisatie voor een betere weergave in zoekmachines

Arloz doet een broncode inspectie van de webpagina’s en test hoe de website nu gevonden kan worden en hoe de weergave van de website is in de zoekmachine (SEO expertise).

De website zoekmachine resultaten meten door samen vooraf de wensen en doelen te definiëren. Zodat de zoekmachine optimalisatie resultaten achteraf ook daadwerkelijk goed gemeten en gezien kunnen worden a.d.h.v. de opgestelde wensen en doelen. U krijgt tevens ook een goed inzicht welke voordelen, resultaten de zoekmachine optimalisatie heeft opgeleverd. Zodat de website zoekmachine optimalisatie niet het eenmalig finetunen en optimaliseren van de website was, maar een vast onderdeel wordt van uw internetstrategie kan worden!

Arloz biedt website zoekmachine optimalisatie aan op basis van een SEO contract voor een x-aantal uren.

Lees ook ‘Website optimalisatie‘ op de ‘Webdesign‘ pagina voor meer informatie over verschillende optimalisatie vormen.


Wat kost website zoekmachine optimalisatie bij Arloz?

De kosten voor website zoekmachine optimalisatie door Arloz variëren tussen de €40,- en €55,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om een eenmalige website zoekmachineoptimalisatie (SEO) uit te laten voeren, of voor periodieke optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een SEO contract van x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis. Bekijk ook onze SEO prijslijst.

Website zoekmachine optimalisatie kosten en tarieven

Website zoekmachine optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €55,- per uur
24 uur of meer €40,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Webshop zoekmachine optimalisatie

Voor betere zoekmachine resultaten van e-commerce websites is er de webshop zoekmachine optimalisatie (SEO). Arloz doet een broncode inspectie van de webshop pagina’s en test hoe pagina’s nu gevonden worden en hoe de weergave van de webshop pagina’s (vooral de productpagina’s) is in de zoekmachine resultaten. Aan de hand van uw huidige e-commerce website kan ik na een grondige inspectie van de webshop vaak snel zien waar de verbeterpunten liggen.

 • Webshop optimalisatie voor een betere vindbaarheid
 • Webshop optimalisatie voor een betere pagina weergave in zoekmachines
 • Webshop optimalisatie voor betere productpagina weergave in zoekmachines
 • Webshop optimalisatie van productdate (productverrijking)
 • Webshop optimalisatie van de productfeed, affiliate en shopping feeds

De webshop zoekmachine resultaten meten door samen vooraf de wensen en doelen te definiëren. Zodat de zoekmachine optimalisatie resultaten achteraf ook daadwerkelijk goed gezien kunnen worden a.d.h.v. de opgestelde wensen en doelen. U krijgt tevens ook een goed inzicht welke voordelen en resultaten de zoekmachine optimalisatie heeft opgeleverd. Zodat de webshop zoekmachine optimalisatie niet het eenmalig finetunen en optimaliseren van de webshop was, maar een vast onderdeel wordt van uw internetstrategie kan worden!

Arloz biedt webshop zoekmachine optimalisatie aan op basis van een SEO contract voor een x-aantal uren.

Lees ook ‘Webshop optimalisatie‘ op de ‘E-commerce‘ pagina voor meer informatie over verschillende optimalisatie vormen.


Optimalisatie voor een betere vindbaarheid

Bij zoekmachine optimalisatie voor een betere vindbaarheid ligt de focus op het krijgen van betere posities in de zoekmachines. Aan de hand van uw Core Business de kernactiviteiten, de diensten en hoofdproducten wordt er een strategie bepaalt.

Aan de hand van de strategie worden de basis onderdelen van de site of shop geoptimaliseerd. Denk o.a. aan de website structuur, titels, metatags, kopteksten en paragrafen, gestructureerde data gegevens (Structured data) en de broncode.

De gouden regel is:Een zoekmachine wil data ontvangen, uw website geeft data


Optimalisatie voor een betere pagina weergave

Bij zoekmachine optimalisatie voor een betere pagina weergave ligt de focus op het krijgen van betere weergave in de zoekmachines. In de basis laat een zoekmachine een ‘pagina titel’, ‘een omschrijving’ en een ‘url’ zien.

Nu zie je tegenwoordig vaak allerlei extra informatie bij sommige zoekresultaten staan. Deze extra informatie zoals o.a. een kleine afbeeldinge, prijzen, telefoon nummers, veelgestelde vragen (FAQ’s), reviews etc. zijn zichtbaar door een goed gebruik van de code (broncode) in relatie met de content. Verbeteringen op dit niveau zorgen ook voor een betere vindbaarheid, een zoekmachine wil immers de beste resultaten laten zien.

Verder zijn er ook de ‘Google-samenvattingen’ dat zijn kleine extra vermeldingen die worden weergegeven in Google waarin een fragment van een website wordt getoond. Deze samenvattingen staan vaak prominent boven alle andere zoekresultaten en hebben dus een pagina één toppositie!

Meet een uitgebreide weergave valt uw webpagina veel meer op tussen de zoekresultaten en het vergoot de kans dat er op wordt geklikt!

Voorbeelden van ‘pagina’s met een betere weergave’ en ‘Google-samenvattingen’ zijn op aanvraag.

De gouden regel is:Een zoekmachine wil data ontvangen, uw website geeft data


Optimalisatie voor een betere productpagina weergave

Bij zoekmachine optimalisatie voor een betere productpagina weergave is bijna het zelfde als optimalisatie voor een betere vindbaarheid en betere pagina weergave. Echter bij het optimaliseren van de productpagina weergave ligt de focus op alle producteigenschappen en welke productdata een zoekmachine wilt ontvangen.

De gouden regel is:Een zoekmachine wil data ontvangen, uw website geeft data


Optimalisatie van productdate (productverrijking)

Bij zoekmachine optimalisatie van productdate wordt er gekeken hoe u uw producten in uw webshop worden weergegeven. Aan de hand van uw producten en productpagina’s wordt er gekeken welke verbeterpunten er zijn. Verbeterpunten in de website code en de product content om de product data te optimaliseren. Waar nodig wordt er geadviseerd over de productverrijking mogelijkheden. Denk aan het verbeteren, uitbreiden en verder optimaliseren van o.a. productinformatie en specificaties. Alle deze optimalisatie punten vergroten uw kans op een betere vindbaarheid.

De gouden regel is:Een zoekmachine wil data ontvangen, uw website geeft data


Optimalisatie productfeed, affiliate en shopping feeds

Bij zoekmachine optimalisatie van productfeeds wordt er gekeken hoe u uw producten, productdata bij derden gaat aanbieden. Of u nu een Google shopping feed of een affiliate feed aan derden gaat aanbieden het succes van productfeeds hangt grotendeels af van de data die in de productfeed zit. Aan de hand van die data worden de producten niet alleen weergegeven maar ook gefilterd op variaties. Hoe heeft u uw huidige product data management (PDM) voor e-commerce anno nu geregeld?

Natuurlijk is de categorie indeling erg belangrijk want deze categoriegegevens gebruiken andere vergelijkingswebsites, sociale media shops en affiliate- shopping netwerken voor de weergave en onderverdeling van uw producten.

Tip: Bekijk de ‘google_product_category‘ met de ‘basepages producttype taxonomy-with-ids.nl-NL.txt‘.

De gouden regel is:Derden willen productdata ontvangen, u geeft alle gewenste productdata


Wat kost webshop zoekmachine optimalisatie bij Arloz?

De kosten voor webshop zoekmachine optimalisatie door Arloz variëren tussen de €55,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om een eenmalige webshop zoekmachine optimalisatie (SEO) uit te laten voeren, of voor periodieke optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een SEO contract van x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis.

Webshop zoekmachine optimalisatie kosten en tarieven

Webshop zoekmachine optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €65,- per uur
24 uur of meer €55,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Zoekmachine optimalisatie prijslijst

De kosten voor zoekmachine optimalisatie (seo) door Arloz variëren tussen de €40,- en €65,- (exclusief BTW) per uur.

Zoekmachine optimalisatie Prijzen (uurtarief)
Website vanaf 12 uur Prijs €55,- per uur
Website 24 uur of meer Prijs €40,- per uur
Webshop vanaf 12 uur Prijs €65,- per uur
Webshop 24 uur of meer Prijs €55,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De veelgestelde vragen van deze pagina. Heeft u een andere vraag? Bel, e-mail of vul het contactformulier in.

De kosten voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) door Arloz variëren tussen de €40,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. Bekijk ook de SEO prijslijst op onze vindbaarheid pagina.

Zoekmachineoptimalisatie prijzen en kosten

Zoekmachineoptimalisatie Prijzen (uurtarief)
Website vanaf 12 uur Prijs €55,- per uur
Website 24 uur of meer Prijs €40,- per uur
Webshop vanaf 12 uur Prijs €65,- per uur
Webshop 24 uur of meer Prijs €55,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Arloz bouwt al websites vanaf 1998 dat is nog voor Google.nl bestond en heeft dankzij het meemaken van het begin van Google.com heel veel inzicht, ervaring en expertise in hoe zoekmachines websites en webpagina's interpreteren. En welke code van websites en e-commerce webshops de zoekmachines gebruiken voor de weergave van de zoekresultaten in de zoekmachine.

Als u voor zoekmachineoptimalisatie door Arloz kiest dan kiest u voor doeltreffend en effectieve zoekmachineoptimalisatie (SEO*). Met 24+ jaar ervaring in webdesign, e-commerce en vindbaarheid kan Arloz snel de verbeterpunten in uw (e-commerce) websites zien.

Bij Arloz hebben wij een aantal soorten van website optimalisatie onderverdeeld. Het optimaliseren van webpagina's op basis van usability, conversie, vindbaarheid en pagina weergave in de zoekmachine.

De kosten voor website optimalisatie door Arloz variëren tussen de €40,- en €55,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om eenmalig de website optimalisatie uit te laten voeren, of voor periodieke website optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis.

Website optimalisatie prijzen en kosten

Website optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €55,- per uur
24 uur of meer €40,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Bij Arloz hebben wij een aantal soorten webshop optimalisatie onderverdeeld. Het optimaliseren van webpagina's op basis van usability, conversie, vindbaarheid, pagina weergave, productpagina weergave, productverrijking en productfeeds.

De kosten voor webshop optimalisatie door Arloz variëren tussen de €55,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om eenmalig de website optimalisatie uit te laten voeren, of voor periodieke website optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis. Arloz kan diverse e-commerce platformen en webshop software optimaliseren.

Website optimalisatie prijzen en kosten

Webshop optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €65,- per uur
24 uur of meer €55,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

U wilt een betere vindbaarheid?

U wilt beter gevonden worden? Of uw huidige website en webshop optimaliseren voor zoekmachines? Uw website up-to-date brengen aan de hand van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO? U zoekt een webmaster voor zoekmachine optimalisatie (SEO)?

De eerste stap is natuurlijk contact leggen voor kennismaking, overleg en oriëntatie m.b.t. de mogelijkheden, doelen en wensen voor optimalisatie. Ik sta u graag te woord voor uitleg en toelichting.

U wilt een betere vindbaarheid? Contact is snel gemaakt!


Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren. Arloz.com
Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren. Arloz.com

Webdesign

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites met oog voor details. Webdesign de grafische vormgeving voor het internet. Van website ontwerp tot o.a. nieuwsbrieven en digitale marketing afbeeldingen.

E-commerce

Het ontwerpen, optimaliseren en het inrichten van e-commerce platforms. Van complete webshop tot homepage afbeeldingen, shop banners, product data verrijking en zoekmachine optimalisatie.

Ads & Banners

Ontwerp en ontwikkeling van advertenties (Ads) en banners voor o.a. Google, sociale media, affiliate- en internetmarketing netwerken. Van gifjes tot interactieve html5-advertenties.

Vindbaarheid

Het verbeteren (optimaliseren) van webpagina’s, e-commerce websites en product data voor een betere weergave en betere posities van zoekresultaten in zoekmachines.

Grafische vormgeving

Ontwerp en ontwikkeling van grafische vormgeving, communicatie zoals een huisstijl (corporate identity), logo, drukwerk en belettering of reclamemateriaal door Arloz.

Portfolio

Een showcase met voorbeelden van webdesign, e-commerce en advertenties (Ads), grafische vormgeving, logo's, huisstijl (corporate identity) ontworpen en ontwikkelt door Arloz.

Mijn sterkste punten zijn...

Creatief + Doeltreffend + Out of the box

Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.
Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.

Webdesign

E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.
E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.

E-commerce

Ads & banners. Html5 advertenties en affiliate banners.
Ads & banners. Html5 advertenties en affiliate banners.

Ads & Banners

Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.
Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.

Vindbaarheid

Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.
Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.

Grafische vormgeving

Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.
Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.

Portfolio