Privacybeleid

Dit privacybeleid is bedoeld om u te helpen begrijpen welke informatie we verzamelen, waarom we deze verzamelen en hoe u uw informatie kunt bijwerken, beheren, exporteren en verwijderen.

Privacybeleid algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Privacybeleid algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Wanneer u onze website en diensten gebruikt, vertrouwt u ons uw gegevens toe. We begrijpen dat dit een grote verantwoordelijkheid is en werken er hard aan om uw gegeven informatie te beschermen en u de controle te geven of wij die gegevens bewaren of waarmogelijk verwijderen.


Wie zijn wij?

Arloz.com is de website van Arlo Zwijnenburg h.o.d.n. Arloz. Deze website is er zodat u informatie, diensten, producten en onze werkwijze kunt bekijken, bij vragen neem gerust contact op. U kunt ook www.arloz.nl bezoeken een andere bedrijfswebsite van Arloz.


Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens heel serieus. Arloz.com is h.o.d.n. van Arloz zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.


Opmerkingen

Wanneer bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent string om spamopsporing te helpen. Een geanonimiseerde string die is gemaakt op basis van uw e-mailadres (ook wel hash genoemd) kan aan de Gravatar-service worden verstrekt om te zien of u deze gebruikt.

Het privacybeleid van de Gravatar-service is hier beschikbaar: https://automattic.com/privacy/. Na goedkeuring van je reactie is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.


Media

Als u afbeeldingen naar de website uploadt, moet u het uploaden van afbeeldingen met ingesloten locatiegegevens (EXIF GPS) vermijden. Bezoekers van de website kunnen eventuele locatiegegevens downloaden en extraheren uit afbeeldingen op de website.


Cookies

Als u een reactie achterlaat op onze site, kunt u ervoor kiezen om uw naam, e-mailadres en website op te slaan in cookies. Deze zijn voor uw gemak zodat u uw gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen als u weer een reactie achterlaat. Deze cookies gaan een jaar mee.

Als u onze inlogpagina bezoekt, zullen we een tijdelijke cookie plaatsen om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd wanneer u uw browser sluit.

Wanneer u zich aanmeldt, zullen we ook verschillende cookies instellen om uw aanmeldingsgegevens en uw schermweergavekeuzes op te slaan. Inlogcookies gaan twee dagen mee en cookies voor schermopties gaan een jaar mee. Als u “Onthoud mij” selecteert, blijft uw login twee weken bestaan. Als u uitlogt van uw account, worden de inlogcookies verwijderd.

Als u een artikel bewerkt of publiceert, wordt er een extra cookie in uw browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en geeft alleen de post-ID aan van het artikel dat u zojuist hebt bewerkt. Deze verloopt na 1 dag.


Ingesloten inhoud van andere websites

Artikelen op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, artikelen, enz.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker de andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.


Met wie delen we uw gegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens heel serieus. Arloz.com is h.o.d.n. van Arloz zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.


Hoe lang we uw gegevens bewaren

Als je een reactie achterlaat, worden de reactie en de bijbehorende metadata voor onbepaalde tijd bewaard. Dit is zodat we eventuele vervolgopmerkingen automatisch kunnen herkennen en goedkeuren in plaats van ze in een moderatiewachtrij te houden.

Voor gebruikers die zich registreren op onze website (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke gegevens op elk moment zien, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Websitebeheerders kunnen die informatie ook zien en bewerken.


Welke rechten u heeft over uw gegevens

Als u een account op deze site heeft, of opmerkingen heeft achtergelaten, kunt u verzoeken om een exportbestand van de persoonlijke gegevens die wij over u hebben, inclusief alle gegevens die u aan ons heeft verstrekt. U kunt ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we over u hebben wissen. Dit omvat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren voor administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.


Waar we uw gegevens naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.


Vragen of meer informatie?

Voor vragen of meer informatie over het privacybeleid? Bel, e-mail of vul het contactformulier in op onze contact pagina.


Privacybeleid. Webdesign, e-commerce, ads & banners en vindbaarheid. Arloz.com
Privacybeleid. Webdesign, e-commerce, ads & banners en vindbaarheid. Arloz.com

Webdesign

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites met oog voor details. Webdesign de grafische vormgeving voor het internet. Van website ontwerp tot o.a. nieuwsbrieven en digitale marketing afbeeldingen.

E-commerce

Het ontwerpen, optimaliseren en het inrichten van e-commerce platforms. Van webshop tot homepage afbeeldingen, product data verrijking en zoekmachine optimalisatie.

Ads & Banners

Ontwerp en ontwikkeling van advertenties (Ads) en banners voor o.a. Google, sociale media, affiliate- en internetmarketing netwerken. Van gifjes tot interactieve html5-advertenties.

Vindbaarheid

Het verbeteren (optimaliseren) van webpagina’s, e-commerce websites en product data voor een betere weergave en betere posities van zoekresultaten in zoekmachines.

Portfolio

Een showcase met voorbeelden van webdesign, e-commerce en advertenties (Ads) ontworpen en ontwikkelt door Arloz.

Contact

Contact is snel gemaakt. Bel, mail of vul het contactformulier in.

Mijn sterkste punten zijn…

Creatief + Doeltreffend + Out of the box

Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.
Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.

Webdesign

E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.
E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.

E-commerce

Ads & banners. Html5 advertenties en affiliate banners.
Ads & banners. Html5 advertenties en affiliate banners.

Ads & Banners

Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.
Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.

Vindbaarheid

Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.
Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.

Portfolio

Contact. Webdesign e-commerce ads & banners. Arloz.com
Contact. Webdesign e-commerce ads & banners.

Contact