Webshop redesign en extra landingspagina’s voor Hypebazaar.nl

De webshop van Hypebazaar was in eerste instantie opgezet voor de verkoop van schoenen. Toen ze bij Hypebazaar besloten om ook online kleding te gaan verkopen kwamen ze bij Arloz Multimedia terecht met de vraag voor een redesign van de webshop. De bestaande webshop stijl was de leidraad en de nieuwe onderdelen moesten daarin passen. Er moest een nieuwe navigatiestructuur komen en nieuwe landingspagina’s voor “Brand shops”, “Doelgroepen” en “Looks”. Tevens zijn de productpagina’s geupdate en is de footer aangepast.

Webshop redesign en extra landingspagina's voor Hypebazaar.nl

Flexibele blokken om landingspagina’s te creëren

D.m.v. het gebruik van flexibele blokken en vlakken zijn er een tiental verschillende layouts gedefinieerd waarmee Hypebazaar naar wens content kan toevoegen. Deze flexibele blokken op de diverse landingspagina’s kunnen gevuld worden met foto`s, tekst, video of html code. Op deze manier zijn ze bij de webshop van Hypebazaar vrij om landingspagina’s on the fly te creëren.

Arloz Multimedia heeft voor alle pagina`s een pixel ontwerp gemaakt zodat de technische partij de webshop in css kon gaan ontwikkelen. De grafische invulling van de flexibele blokken wordt door Hypebazaar ingevuld. Bezoek de webshop: » www.hypebazaar.nl

Webshop redesign

De onderstaande webshop paginas zijn opnieuw ontworpen of helemaal opnieuw gecreëerd voor het redesign van Hypebazaar.nl.

– navigatiemenu, navigatiestructuur
– homepage
– landingspagina brand shops
– landingspagina doelgroepen
– pagina doelgroepen
– landingspagina alle Looks
– pagina Looks
– lijst pagina`s
– product pagina met lijst
– product pagina zonder lijst
– Footer

Voorbeelden van webwinkel ontwerp en redesign kunt u bekijken in ons » portfolio.
Meer informatie over Arloz Multimedia`s » webwinkel ontwerp.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webwinkels en “Webshop redesign”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!