TradeTracker affiliate marketing banners voor PROMiXX

Banners voor de promotie van PROMiXX, de originele elektrische handmixer voor de beste shakes! Promixx was op zoek naar een partij die de banners voor het TradeTracker affiliate programma kon ontwikkelen en kwam op de website van Arloz Multimedia terecht. De wens van Promixx was om de elektrische handmixer in de banners zo te animeren dat het effect van de elektrische handmixer werd gecreëerd.
banner pakket affiliate marketing
Naast het standaard bannerpakket heeft Arloz Multimedia ook AB-test banners aangeleverd zodat de conversie van de bannercampagne kan worden getest met verschillende type banners en op doelgroepen. Deze banners zijn te zien in TradeTracker en in het banner portfolio van Arloz Multimedia.

De gebruikte bannerformaten: 160×600 Wide skyscraper banner. 468×60 Full banner. 300×250 Medium rectangle banner. 336×280 Large rectangle banner. 728×90 Leaderboard banner. 250×250 Square banner.

[kml_flashembed publishmethod=”static” fversion=”8.0.0″ useexpressinstall=”true” movie=”http://www.arloz.com/portfolio-banners/bannerset-affiliate-marketing-013/336x280_promixx.swf” width=”336″ height=”280″ targetclass=”flashmovie” base=”http://www.arloz.com”]
Get Adobe Flash player
[/kml_flashembed]
[kml_flashembed publishmethod=”static” fversion=”8.0.0″ movie=”http://www.arloz.com/portfolio-banners/bannerset-affiliate-marketing-013/468x60_promixx.swf” width=”468″ height=”60″ targetclass=”flashmovie”]
Get Adobe Flash player
[/kml_flashembed]

Bekijk deze Flash banners in Arloz Multimedia`s banner portfolio.
» Flash banner pakket bannerset
Bekijk deze Gif banners in Arloz Multimedia`s banner portfolio.
» Gif banner pakket bannerset