Affiliate banner pakket canvassite

TradeTracker affiliate marketing banners voor Canvassite

Voor de website en webshop van Canvassite.nl maakte wij deze geanimeerde banners waarin verschillende producten van de webshop langskomen. Tijdens de feestdagen was dit banner pakket aangepast met een speciale kortingscode voor extra korting op je online bestelling.

Het gebruik van een kortingscode in een banner is een makkelijke manier om te zien hoe de mensen op uw banners reageren, en het is natuurlijk altijd leuk om een speciale korting te geven voor de promotie van je webwinkel.

Deze banners zijn te zien in het banner portfolio van Arloz Multimedia. Naast het standaard bannerpakket heeft Arloz Multimedia ook AB-test banners aangeleverd zodat de conversie van de bannercampagne kan worden getest met verschillende type banners en op doelgroepen. Wilt u ook banners voor affiliatie marketing of Google adwords?

Tradetracker bannerset affiliate banners Canvassite.nl

Doe een Ab-test en ontdek welke banners het besten werken voor uw doelgroep!

De gebruikte bannerformaten: 160×600 Wide skyscraper banner. 120×600 skyscraper banner. 120×60 Button banner. 234×60 Half banner. 468×60 Full banner. 300×250 Medium rectangle banner. 336×280 Large rectangle banner. 728×90 Leaderboard banner. 250×250 Square banner.

Bekijk deze Flash banners in Arloz Multimedia`s banner portfolio.
» Internet marketing banner pakket 9 Flash banners

Bekijk deze Gif banners in Arloz Multimedia`s banner portfolio.
» Internet marketing banner pakket 9 Gif banners