Webwinkel ontwerp

Dankzij het meemaken van het begin van webwinkels in Nederland heeft Arloz Multimedia zeer veel ervaring opgedaan m.b.t. het ontwerpen en realiseren van webwinkels. Naast het ontwerp, de grafische vormgeving om de Look & Feel van een webwinkel te bepalen, zijn er erg veel zaken waar men op moet letten.

Bij webwinkels zijn heldere navigatie, een makkelijke registratie en een simpel bestelproces cruciaal. Het zijn juist die 3 punten die een verkoop via internet realiseren. Als een bezoeker in een webwinkel op één van die drie punten afhaakt, dan loopt u als webwinkelier een verkoop mis en is er conversieverlies.

Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is de inlaadsnelheid van uw webwinkel en het gevoel dat een bezoeker ervaart als hij/zij in de webwinkel winkelt.

Sinds 1999 ervaring met webwinkels

Wij mogen ons gelukkig prijzen dat in het prille begin van Arloz Multimedia de eerste klanten en opdrachten kwamen van retailers die hun eerste stappen zetten op het gebied van online winkels. Zo hebben wij ons 9 jaar ingezet voor Score.nl en daarbij alle ontwikkelingen van online winkels in Nederland meegemaakt.

Dankzij het compleet ontwerpen van webwinkels, navigatie structuren, product pagina`s, cross selling integratie en optimalisatie, registratie processen, nieuwsbrieven, banners etc. heeft Arloz Multimedia veel kennis verkregen. Tevens speelde bij Score.nl het aspect van “online en offline” (Bricks & Clicks) waarin al snel duidelijk werd welke kracht een webwinkel kan hebben als ondersteunend kanaal van een fysieke winkelketen.

Anno 2015 is de data en het data gebruik van je webwinkel een punt waar vaak veel winst behaald kan worden, hoe beter en uitgebreider de productdata en producteigenschappen zijn hoe meer je kan doen met die data.

Bricks & Clicks, hoe het allemaal begon

In 1999 tipte Arloz Multimedia voormalig marketing manager van Score dat het wellicht slim was om te beginnen met een internetwinkel, en zo geschiedde het. Wij begonnen met onze eerste webwinkel ontwerpen.

Er werd gezocht naar een technische partij en dat werd e-cube uit Nijmegen, en dankzij dat begon Arloz Multimedia aan het ontwerp van zijn eerste webwinkel voor Score.nl. Het wiel moest toen grotendeels worden uitgevonden en betaaldiensten zoals Ideal bestonden nog niet, internet marketing, nieuwsbrieven, Bricks & Clicks, alles was nieuw! In de loop der jaren werden er diverse webwinkels ontwikkeld.

Resultaten score.nl

Score.nl is in 2005, 2006 en 2007 steeds door de vakjury van de Thuiswinkel.org gekozen tot de top 5 van beste internet winkels. 1999 / 2009: Het was een mooi en leerzaam traject waar Arloz Multimedia enorm veel ervaring en inzichten heeft opgedaan m.b.t. internet, webwinkels, winkels, branding, marketing, en nog veel meer.

Webwinkel ontwerp en advies voor o.a.

Badge groep Woerden, Chathead, Cool Car Automotive, Florient, Score.nl, Scorejeans.de, Totaljoy, Jellyfish-lampen.nl, TerStal textiel B.V.

Meer informatie

Voorbeelden van webwinkel ontwerp kunt u bekijken in ons portfolio.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “Webwinkel ontwerp”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!