Webdesign

Waarom een website? Er zijn vele redenen. Zo kan een representatieve website het bedrijfsimago bevestigen en verbeteren. Informatie op internet is dynamisch, toegankelijk en makkelijk up-to-date te houden. Dit kan kosten- en tijdbesparend werken. Daarnaast is aanwezigheid op het internet anno 2015 niet meer weg te denken.

Arloz Multimedia maakt complete, op maat gerichte websites. Wij zorgen voor het ontwerp en onderhoud. Ook hebben we goede contacten met internet providers, en kunnen we ondanks dat toch objectief advies uitbrengen wat betreft hosting van uw website.

Het ontwerpen van een website in 4 stappen

Hier leggen wij beknopt uit over de totstandkoming van een website bij Arloz Multimedia. Met deze stappen geven wij een uitleg over onze werkwijze als webdesigner(s). Mocht u geïnteresseerd raken dan kunnen wij u vrijblijvend adviseren, ondersteunen en begeleiden naar een nieuwe website.

1. Algemene informatie

Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden die er zijn. Wat kan er allemaal? Wat wilt u allemaal? En hoe kunnen we dat realiseren?

2. Wensen klant & doelgroep

Hierin bekijken wij onder meer de doelgroep en het doel van de website. (Informatief, Verkoop, Klantwerving). Tip: schrijf alles op wat u wilt dat er op de website moet komen en aan de hand daarvan geven wij u vrijblijvend advies.

3. Navigatie & website structuur

Hier ontwikkelen wij de navigatie en de website structuur a.d.h.v. een sitemap waarin alle menu navigatie items en pagina’s worden onderverdeeld. Zo ontstaat ook een duidelijk beeld van de pagina’s en omvang van de website.

Als de website structuur bekend is kunnen wij ook een prijsindicatie geven.

4. Webdesign, de look & feel

Hier ontwikkelen we de vormgeving, waarbij we letten op typografie, kleuren, lay-out, illustraties, interactieve elementen en bijbehorende grafische effecten. Vaak gebeurt dit a.d.h.v. de huisstijl. Arloz Multimedia zorgt dat de bedrijfsidentiteit consequent wordt doorgevoerd.

Gedurende het ontwerpproces wordt er altijd gekeken of de door ons ontwikkelde ideeën, structuren, bepalingen of andere elementen in een ontwerp niet in strijd met het doel zijn. Zo wordt er uiteindelijk een duidelijk, praktisch, doeltreffend en weloverwogen website ontwerp verkregen.

Meer informatie

Voorbeelden van webdesign kunt u bekijken in ons portfolio.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van “webdesign”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!