Vindbaarheid

Een mooie goed uitziende website of webwinkel is natuurlijk iets om trots op te zijn, maar wordt uw website of webwinkel ook goed gevonden? Arloz Multimedia heeft dankzij het meemaken van het begin van Google veel inzichten gekregen in hoe websites en webwinkels in Google getoond worden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij het ontwikkelen, opzetten van websites houden wij (als webdesigner) rekening met de terminologie die voor een klant belangrijk is. “Zoekmachine optimalisatie (SEO)” is eigenlijk iets wat Arloz als webdesigner vanzelfsprekend vindt bij het maken van een website. De vindbaarheid van een website is op vele manieren te vergroten.

Hier een voorbeeld hoe Arloz Multimedia’s website op nr. 1 staat in Google op de term “Affiliate banners”. Arloz Multimedia ontwikkelt o.a. Affiliate banners en deze nr. 1 positie in Google zorgt dan ook voor klanten en nieuwe opdrachten. Naast de nr. 1 positie in Google zie je ook de afbeeldingen van Arloz website bij de Google resultaten.

Let op!! Google posities kunnen veranderen. Klik op de onderstaande link voor de recente pagina in Google
Let op!! Google posities kunnen veranderen. Klik op de onderstaande link voor de recente pagina in Google https://www.google.nl/search?q=affiliate+banners

Website of webwinkel Google analyse

Eén van de diensten die wij leveren is een analyse maken hoe uw website of webwinkel door google gevonden wordt en a.d.h.v die analyse kunnen wij advies uitbrengen hoe uw vindbaarheid kan worden verhoogd. Vaak is wat u in de browser ziet het topje van de ijsberg, vindbaarheid wordt immers bepaald door hoe zoekmachines uw website / webwinkel programmeertechnisch interpreteren. In het verleden is gebleken dat minimale aanpassingen in de programmeercode al vele plaatsen stijging in zoekmachines kunnen opleveren.

  • Vindbaarheid verbeteren
  • Vindbaarheid vergroten
  • Google analyse
  • Internet teksten en kernwoorden
  • Extra tools voor uw website
  • Landingspagina’s creëren
  • Social media marketing
  • Adwords campagne opzetten
  • Bannercampagne opzetten
Meer informatie

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “vindbaarheid”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!