Social media marketing

Social media, het “nieuwe” toverwoord op het internet. Wij geven graag advies m.b.t. social media & social media marketing! Heeft u al een Facebook bedrijfspagina? Tweet u al op Twitter? Heeft u al een Google+ pagina? Kunnen mensen al bij u inchecken op Foursquare? De ontwikkelingen gaan snel. Arloz Multimedia adviseert u graag welke mogelijkheden er voor u zijn.

Webwinkels en social media

Voor webwinkels is social media erg geschikt om uw doelgroep en netwerk te vergroten. Via Facebook en Twitter kunt u snel uw volgers op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen, acties en producten. Met de kans dat de volgers het “nieuws” ook weer verspreiden.

Een leuke goed gerichte marketing campagne kan al snel als een lopend vuurtje over het internet gaan. Deze virale marketing campagnes worden steeds belangrijker in de communicatie tussen webshops, organisaties, merken en de consument.

Websites en social media

Net zoals bij webwinkels zijn er voor uw website ook veel social media marketing mogelijkheden. Daarnaast kunnen er door de vele koppelingsmogelijkheden snel en relatief eenvoudig koppelingen gemaakt worden met uw website. Denk aan een Twitter stream, een eigen Facebook pagina of Google+ bedrijfspagina.

Facebook covers timeline banners

Facebook covers, timeline banners voor op uw Facebook bedrijfspagina. De online communicatie naar internet gebruikers is dan zowel online (website, webshop) als op sociale netwerken hetzelfde. Wij ontwerpen de Facebook covers op maat en indien gewenst maken wij ook Facebook cover templates. Lees ook » Facebook cover ontwerp

Facebook timeline cover ontwerp webshop_expert

Twitter achtergrond en logo ontwerpen

Het zit hem vaak in de details en een eenduidige uitstraling is makkelijk te creëren. Hieronder een paar voorbeelden van Twitter pagina`s en hoe wij een Twitter achtergrond en logo ontwierpen voor onze klanten.

Twitter achtergrond ontwerpen

Vindbaarheid verbeteren in zoekmachines

Een groot voordeel van het gebruik van social media marketing is dat de content (tekst, links & foto`s) die u verspreidt ook weer door Google en andere zoekmachines “gelezen / geïndexeerd” wordt waardoor u uw vindbaarheid verder verbetert. Want naast uw eigen website komen uw bedrijfsnaam, merken, producten, kernwoorden (zoekwoorden) en zinnen op meerdere websites te staan. Zoals er vele wegen naar Rome leiden, leiden er ook vele wegen naar uw website / webwinkel.

Social media marketing mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden m.b.t. social media en marketing. Hierbij een aantal mogelijkheden die wellicht een goede aanvulling zijn op uw eigen website / webwinkel. Een Facebook of Google+ bedrijfspagina. Twitter, Add this, Foursquare, een eigen Youtube kanaal, Google shopping? Er zijn zoveel opties!

Google Facebook Twitter Foursquare

Meer informatie

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “social media marketing”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!