Grafische vormgeving

Grafische vormgeving met oog voor details en kennis van hoe mensen grafische uitingen tot zich nemen. Een goed vormgegeven lay-out wordt door mensen als prettig ervaren. En door informatie op de juiste plaats te positioneren wordt die informatie bewust en onbewust onthouden.

Grafische vormgeving voor internet

De juiste indeling en verhoudingen van internet pagina`s zijn zeer belangrijk. Website bezoekers hebben graag in één oogopslag duidelijkheid. En bezitters van een website (webwinkel) willen de bezoekers vaak naar het belangrijkste onderdeel van hun website leiden. Het klinkt allemaal heel logisch, maar hoe vaak moet u niet zoeken op een internet pagina voordat u gevonden heeft wat u eigenlijk wilde weten?

Wat in onze ogen ook erg belangrijk is zijn de lettertypes en de opmaak van de tekst op een internetpagina. Door goed gebruik te maken van kopteksten en paragrafen krijgt een website snel een overzichtelijke, verzorgde en eenduidige lay-out. En dat komt de duidelijkheid van de website weer ten goede.

Eén belangrijk verschil tussen vormgeven voor internet en drukwerk is dat bij drukwerk een item fysiek bestaat en een vaste vorm en formaat heeft. Bij vormgeven voor internet moet er rekening gehouden worden met de verschillende apparaten, beeldscherm resoluties en beeldscherm verhoudingen.

Drukwerk

Naast webdesign kan Arloz Multimedia ook uw drukwerk verzorgen. Of u nu een nieuwe huisstijl wilt hebben, folders, flyers of een nieuwe brochure. Als het gedrukt kan worden, kunnen wij het ontwerpen!

Kleurenwaaier Postkaart ontwerp A4 vouwfolder

visitekaartjes Jellyfish visitekaartjes visitekaartjes visitekaartjes

Meer informatie

Voorbeelden van grafische vormgeving, drukwerk kunt u bekijken in ons portfolio.

Mocht u vragen of meer informatie willen hebben over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “grafische vormgeving”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!