Google Adwords

De advertenties bij de zoekresultaten op Google zijn u vast niet ontgaan. Adverteren op Google is vrij éénvoudig te realiseren, maar het kan zo zijn dat u de stap nog niet gemaakt heeft. Wij begeleiden u graag met het opzetten, bijhouden en optimaliseren van uw AdWords campagne.

Google Adwords campagne opzetten

Voor het opzetten van een Google Adwords campagne zijn in eerste instantie de volgende content types nodig.

  • Domeinnaam
  • Zoektermen
  • Advertentie teksten
  • Links naar website pagina`s
  • Doelgroepen
  • Advertentiebudget

U kunt deze content types als eerste opzet zelf aanleveren of wij maken a.d.h.v. uw website lijsten met deze content types. Als deze gegevens eenmaal bekend zijn, dan kan de eerste Google AdWords campagne opgezet worden.

Google Adwords campagne optimaliseren

Voor de optimalisatie van een Google Adwords campagne kunt u denken aan het fine-tunen en uitbreiden van zoektermen. De lopende campagne herindelen en splitsen. Doelgerichte advertenties voor bepaalde doelgroepen. Adverteren op lokaal niveau. Speciale landingspagina’s voor uw website ontwikkelen etc. Er zijn heel veel opties bij de instellingen van Google AdWords en voor het optimaliseren van uw campagnes is tijd en geduld nodig. Maar als u eenmaal een goed ingerichte AdWord campagne heeft kunt u daar de vruchten van plukken.

Meer informatie

Mocht u vragen of meer informatie willen hebben over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “Google Adwords”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!