Banner ontwerp

Het ontwerpen van banners is een specialisme en wordt vaak onderschat. Banners bestaan in verschillende formaten en dat maakt het ontwerpen van banners vaak ingewikkelder dan op het eerste gezicht lijkt. En de boodschap moet natuurlijk overkomen en leiden tot actie.

Het is leuk als iemand een internet banner ziet en zo wordt bereikt met een reclame uiting, maar het is natuurlijk beter als er na het zien van die banner ook tot actie wordt overgegaan. Een klik naar uw webwinkel kan immers weer een verkoop of nieuwe klant opleveren. Daarom is het belangrijk dat mensen op internet worden getriggerd door een banner en tot actie overgaan.

Sinds 1999 ervaring in banner ontwerp

Arloz Multimedia heeft als webdesigner al jaren ervaring in het ontwerpen van internet banners. Wilt u ook uw website promoten, een affiliate programma starten of de banners daarvan updaten. Lees hier alles over de banner opties en prijzen.

Banner ontwerp voorbeeld
Flash, Gif banners en bannersets kunt u bekijken in ons » Banner portfolio

Welke informatie staat er in een banner?

Elke banner is op zijn eigen manier uniek. En veel banners zijn weer hetzelfde. Welke informatie u in een banner wilt tonen is uw eigen keuze. Hieronder staan veelgebruikte items voor in een banner. Tijdens de ontwikkeling van banners staat u er niet alleen voor, wij denken (brainstormen) graag met u mee!

  • Logo`s
  • Foto`s (Sfeer, producten, campagne)
  • Domeinnaam
  • Link / Url
  • Tekst
  • Pay off (Slogan)
  • Button (Klik hier », Doe mee », Naar de shop », Koop online », Nu bestellen »)

Veelgebruikte bannerformaten

Bannerformaten
Banners worden vaak ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen (bannerformaten). Elke website heeft zo weer zijn eigen lay-out en door banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans dat uw banners op verschillende websites worden geplaatst. Eén banner ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen wordt ook wel een “bannerset” genoemd. » Bannerset ontwerp

Bannerformaten op Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_ad_size

Meer informatie

Voorbeelden van Flash, Gif banners en bannersets kunt u bekijken in ons portfolio

banner pakket affiliate marketing

banner pakket affiliate marketing

Portfolio banners: Flash, Gif banner pakket

Portfolio banners: Flash, gif en bannersets

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “banner ontwerp”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!