Facebook cover ontwerp

Voor diverse klanten maken wij Facebook covers zodat de online marketing uitingen ook in de sociale media eenzelfde uitstraling hebben. De communicatie naar de consument / internet gebruikers is dan zowel online (website, webshop) als op sociale netwerken hetzelfde.

Of u nu een Facebook bedrijfspagina cover wilt hebben met één vaste uiting of steeds wisselende uitingen die gelijk lopen aan uw website of webshop acties. Wij ontwerpen graag Facebook covers en maken die op maat voor u. Hetzelfde geldt ook voor een Twitter achtergrond. Lees ook » Social media marketing

Facebook cover template met bronbestand

Wij bieden ook Facebook cover templates aan zodat u naast de Facebook timeline cover ook meteen over de bronbestanden kunt beschikken en dan zelf intern Facebook covers kunt bewerken en updaten. Denk daarbij aan tekst en foto aanpassingen.

Prijzen

  • Facebook cover €75.-
  • Twitter achtergrond €55.-

Voorbeelden van Facebook covers (timeline banner)

Hieronder een aantal voorbeelden van Facebook covers, timeline banners deze kunt u natuurlijk ook bekijken op Facebook.

Facebook timeline cover ontwerp webshop_expert

Facebook cover design webshop Expert aanbiedingen

facebook cover ontwerp Bambooxl

facebook cover ontwerp Bambooxperience

Facebook cover design dipmoulding

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “Facebook cover ontwerp”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!