Gif banner ontwerp

Arloz Multimedia ontwerpt al jaren Gif banners en Gif animaties voor affiliate marketing, webwinkels en websites. Gif banners zijn een reeks afbeeldingen die met een tijdsinterval na elkaar afgespeeld worden. Gif banners hebben een maximaal aantal van 256 kleuren.

Gif banner 728x90

Portfolio gif bannerset Expert banners 2018

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

U heeft Gif banners nodig, wat nu?

Indien u interesse heeft in Gif banners ontworpen door Arloz Multimedia is het enkel een kwestie van uw wensen kenbaar maken. Wij begeleiden u graag verder. En tijdens de ontwikkeling van banners staat u er niet alleen voor, wij denken (brainstormen) graag met u mee! Voor het ontwerp van een banner werkt het het beste als u zelf de onderstaande items kunt aanleveren.

  • Logo`s
  • Foto`s (Sfeer, producten, campagne)
  • Domeinnaam
  • Link / Url
  • Tekst
  • Pay off (Slogan)
  • Button (Klik hier », Doe mee », Naar de shop », Koop online », Nu bestellen »)

Veelgebruikte Gif bannerformaten

Gif banners worden vaak ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen (bannerformaten). Elke website heeft zo weer zijn eigen lay-out en door Gif banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans van plaatsing van uw banners op websites. Eén banner ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen wordt ook wel een “bannerset” genoemd. » Bannerset ontwerp

Bannerformaten

Veelgebruikte bannerformaten

Banners worden vaak ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen (bannerformaten). Elke website heeft zo weer zijn eigen lay-out en door banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans dat uw banners op websites worden geplaatst. Eén banner ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen wordt ook wel een “bannerset” genoemd. » Bannerset ontwerp

Bannerformaten op Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_ad_size

Voorbeelden van Flash, Gif banners en bannersets kunt u bekijken in ons portfolio

Tradetracker bannerset affiliate banners Canvassite.nl

Banner pakket affiliate marketing Promixx.nl

banner pakket affiliate marketing

Banner pakket affiliate marketing Blitz Casino

Banner pakket affiliate marketing Expert dagaanbieding

Banner pakket affiliate marketing

Portfolio banners: Bannerset kerst sale webshop terStal

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “Gif banners”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen. Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!