Flash banner ontwerp

Arloz Multimedia ontwerpt al jaren Flash banners en Flash animaties voor affiliate marketing en webwinkels. Het voordeel van Flash gebruik voor banners is dat de interactie en animatie mogelijkheden groot zijn. Daarnaast kunnen er met Flash programmeeropties en bepaalde acties gekoppeld worden aan banners.

Banner pakket affiliate marketing Promixx

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

U heeft Flash banners nodig, wat nu?

Indien u interesse heeft in Flash banners ontworpen door Arloz Multimedia is het enkel een kwestie van uw wensen kenbaar maken. Wij begeleiden u graag verder. En tijdens de ontwikkeling van banners staat u er niet alleen voor, wij denken (brainstormen) graag met u mee! Voor het ontwerp van een banner werkt het het beste als u zelf de onderstaande items kunt aanleveren.

  • Logo`s
  • Foto`s (Sfeer, producten, campagne)
  • Domeinnaam
  • Link / Url
  • Tekst
  • Pay off (Slogan)
  • Button (Klik hier », Doe mee », Naar de shop », Koop online », Nu bestellen »)

Verschil tussen Flash en Gif banners

Flash banners worden gemaakt met Adobe Flash. Flash is gebaseerd op vectoren waardoor de bestandsgrootte vele malen kleiner is dan pixel gebaseerde animaties en afbeeldingen zoals .GIF, .JPEG, PNG.

Met Flash kun je programmeerbare interactieve banners en vloeiende animaties maken met alle denkbare kleurencombinaties. Dit in tegenstelling tot GIF banners. GIF banners zijn enkel een reeks afbeeldingen die met een tijdsinterval na elkaar afgespeeld worden met een maximaal aantal van 256 kleuren.

Veelgebruikte bannerformaten

Banners worden vaak ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen (bannerformaten). Elke website heeft zo weer zijn eigen lay-out en door banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans dat uw banners op websites worden geplaatst. Eén banner ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen wordt ook wel een “bannerset” genoemd. » Bannerset ontwerp

Bannerformaten

Bannerformaten op Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_ad_size

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

Tradetracker bannerset affiliate banners Canvassite.nl

Banner pakket affiliate marketing Promixx.nl

banner pakket affiliate marketing

Portfolio banners: Bannerset kerst sale webshop terStal

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “Flash banners”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!