Bannerset ontwerp

Bij bannersets kunt u denken aan één banner-uiting ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen. Bannersets worden vaak gebruikt voor internet reclame campagnes en voor plaatsing in affiliate netwerken.

Bannerset voorbeeld

Door banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans dat uw banners op verschillende websites worden geplaatst. Elke website maakt namelijk gebruik van verschillende (standaard) bannerformaten. Arloz Multimedia maakt als webdesigner graag een bannerset. Speciaal daarvoor hebben wij ook de “Arloz bannerset” aanbieding.

Arloz bannerset vanaf 4 banners of meer

Bij de afname van 4 banners of meer vallen de banners bij Arloz onder de noemer “bannerset” . De keuze welke banner formaten en hoeveel banners u per bannerset afneemt is vrijblijvend. Arloz Multimedia kan u wel adviseren welke formaten te gebruiken. » Banner prijzen

HTML5 banner voorbeelden

Hier zie je een paar voorbeelden van HTML5 banners die Arloz heeft ontwikkeld voor o.a. affiliate en display marketing. De grootte voordelen de HTML5 banner zijn de animatie mogelijkheden en het feit dat ze zich kunnen aanpassen qua weergave en formaat (responsive banners) op de verschillende platforms. Je banneradvertenties zijn dus goed zichtbaar op desktop PC, tablet en smartphone.

U heeft een bannerset nodig, wat nu?

Indien u interesse heeft in bannerset ontworpen door Arloz Multimedia is het enkel een kwestie van uw wensen kenbaar maken. Wij begeleiden u graag verder. En tijdens de ontwikkeling van de bannerset staat u er niet alleen voor, wij denken (brainstormen) graag met u mee! Voor het ontwerp van banners werkt het het beste als u zelf de onderstaande items kunt aanleveren.

  • Logo`s
  • Foto`s (Sfeer, producten, campagne)
  • Domeinnaam
  • Link / Url
  • Tekst
  • Pay off (Slogan)
  • Button (Klik hier », Doe mee », Naar de shop », Koop online », Nu bestellen »)

Plaatsing van uw banners bij affiliate programma’s

Naast het ontwerpen van banners kunnen wij uw banners ook plaatsen bij affiliate programma’s. Wij hebben ervaring met de volgende affiliate programma`s. Zanox, Daisycon, Tradetracker, M4N. » Affiliate banners

Veelgebruikte bannerformaten

Hier ziet u een overzicht van veelgebruikte bannerformaten. A.d.h.v. uw wensen kan er een keuze gemaakt worden welke formaten u in uw bannerset wilt gaan gebruiken.
Bannerformaten

Bannerformaten op Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_ad_size

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

Tradetracker bannerset affiliate banners Canvassite.nl

Banner pakket affiliate marketing Promixx.nl

banner pakket affiliate marketing

Banner pakket affiliate marketing Blitz Casino

Banner pakket affiliate marketing Expert dagaanbieding

Banner pakket affiliate marketing

Portfolio banners: Bannerset kerst sale webshop terStal

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “Flash banners”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!