160×600 banners

Hier zie je een overzicht van diverse affiliate banners. De ‘160×600 Wide skyscraper banner’ is één van de meest populaire bannerformaten en de opvolger van de 120×600 skyscraper banner. Arloz Multimedia ontwerpt al jaren banners en banner animaties voor affiliate marketing (TradeTracker, Awin voorheen Zanox en Daisycon), webwinkels, Google display ads, display advertenties en websites.

Gif banners zijn een reeks afbeeldingen die met een tijdsinterval na elkaar afgespeeld worden. Gif banners hebben een maximaal aantal van 256 kleuren.

Wilt u liever een banner met meer animatie mogelijkheden bekijk dan i.p.v. deze Gif banners de HTML5 banner voorbeelden ontworpen door Arloz!

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

Veel gebruikte Gif bannerformaten

Gif banners worden vaak ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen (bannerformaten). Elke website heeft zo weer zijn eigen lay-out en door Gif banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans van plaatsing van uw banners op websites. Eén banner ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen wordt ook wel een “bannerset” genoemd. » Bannerset ontwerp

Bannerformaten

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “160×600 Wide skyscraper banner”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen.

Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!