Affiliate banners

Creëer meer leads en sales voor uw bedrijf door u aan te melden bij een affiliate marketing netwerk en word lokaal, nationaal of internationaal zichtbaar op het world wide web. Als webdesigner ontwikkelen wij affiliate banners (Flash, Gif, HTML5 en complete bannersets) en kunnen wij u ondersteunen in plaatsing van uw banners bij affiliate programma’s.

Sinds 1999 ervaring in banner ontwerp

Arloz Multimedia heeft als webdesigner al jaren ervaring in het ontwerpen van banners voor webwinkels en affiliate marketing. Wilt u ook uw webwinkel promoten, een affiliate programma starten of de banners daarvan updaten? Lees hier alles over de banner opties en prijzen.

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

Arloz affiliate marketing bannerset

Arloz affiliate marketing bannerset is verkrijgbaar vanaf 4 banner. Bekijk de bannerset en banner prijzen hier. Met de standaard bannerformaten heeft u een optimale dekking m.b.t. de mogelijkheden voor websites en affiliate netwerken om uw banners te plaatsen. De keuze welke banner formaten u afneemt in de bannerset is vrijblijvend. Arloz Multimedia kan u wel adviseren welke formaten te gebruiken.

Tradetracker bannerset affiliate banners Canvassite.nl

Veelgebruikte bannerformaten

Banners worden vaak ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen (bannerformaten). Elke website heeft zo weer zijn eigen lay-out en door banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans dat uw banners op websites worden geplaatst. Eén banner ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen wordt ook wel een “bannerset” genoemd. » Bannerset ontwerp

Bannerformaten

Bannerformaten op Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_ad_size

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

Bannerset voorbeeld

Banner pakket affiliate marketing Promixx.nl

banner pakket affiliate marketing

Banner pakket affiliate marketing Blitz Casino

Banner pakket affiliate marketing Expert dagaanbieding

Banner pakket affiliate marketing

Portfolio banners: Bannerset kerst sale webshop terStal

Plaatsing van uw banners bij een affiliate netwerk

Naast het ontwerpen van banners kunnen wij uw banners ook plaatsen bij een affiliate netwerk. Wij hebben ervaring met de onderstaande affiliate netwerken. Wilt u meer weten over de voordelen van deze vorm van internet marketing? Bezoek dan de onderstaande websites voor informatie en uitleg over affiliate netwerken en online advertentie programma’s.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “affiliate banners”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!