Banners

Banners wie kent ze niet, je ziet ze overal op het internet en af en toe klikt u er zelfs op. De werkwijze is simpel en onze tarieven zijn scherp. Door de jarenlange ervaring weten wij wat wel en niet werkt om uw doel te bereiken.

Vaak zijn bannercampagnes gekoppeld aan bestaande reclame uitingen / offline reclamecampagnes. Voor een optimale bannermarketing is het belangrijk dat u als bedrijf eenduidig naar buiten treedt in de communicatie met consumenten.

HTML5 responsive display banner

Voorbeelden van Flash, JPG, Gif banners en HTML5 bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

HTML5 banner voorbeelden

Hier zie je een paar voorbeelden van HTML5 banners die Arloz heeft ontwikkeld voor o.a. affiliate en display marketing. De grootte voordelen de HTML5 banner zijn de animatie mogelijkheden en het feit dat ze zich kunnen aanpassen qua weergave en formaat (responsive banners) op de verschillende platforms. Je banneradvertenties zijn dus goed zichtbaar op desktop PC, tablet en smartphone.

Sinds 1999 ervaring in banner ontwerp

Arloz Multimedia heeft als webdesigner al jaren ervaring in het ontwerpen van internet banners. Wilt u ook uw website promoten, een affiliate programma starten of de banners in een affiliate netwerk updaten? Lees hier alles over de banneropties en -prijzen.

Tradetracker bannerset affiliate banners Canvassite.nl

Banner pakket affiliate marketing Promixx.nl

banner pakket affiliate marketing

Portfolio banners: Bannerset kerst sale webshop terStal

Welke informatie staat er in een banner?

Elke banner is op zijn eigen manier uniek. En veel banners zijn weer hetzelfde. Welke informatie u in een banner wilt tonen is uw eigen keuze. Hieronder staan veelgebruikte items voor in een banner. Tijdens de ontwikkeling van banners staat u er niet alleen voor, wij denken (brainstormen) graag met u mee!

  • Logo`s
  • Foto`s (Sfeer, producten, campagne)
  • Domeinnaam
  • Link / Url
  • Tekst
  • Pay off (Slogan)
  • Button (Klik hier », Doe mee », Naar de shop », Koop online », Nu bestellen »)

Veelgebruikte bannerformaten

Banners worden vaak ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen (bannerformaten). Elke website heeft zo weer zijn eigen lay-out en door banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans dat uw banners op websites worden geplaatst. Eén banner ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen wordt ook wel een “bannerset” genoemd. » Bannerset ontwerp

Bannerformaten

Bannerformaten op Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_ad_size

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van webdesign en “banners”, een kostenindicatie willen aanvragen of een offerte aanvraag willen indienen? Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting. Contact is snel gemaakt.

Voorbeelden van Flash, Gif banners en bannersets kunt u bekijken in ons Portfolio banner design op Arloz.nl!

Arloz Multimedia, ons doel is uw succes!